Hydrogenterapi

Der fremmer den afslappede stemning

Hydrogenterapi

Mange steder i Østen har man længe arbejdet med hydrogenterapi som en alternativ behandlingsform mod en lang række lidelser og sygdomme. Hydrogenterapi er inhalering af den effektfulde antioxidant molekylær hydrogen (H2).

Og resultaterne er ganske enkelt utrolige. Efter et år med hydrogenterapi i klinikken, har jeg fået et hav af positiv respons fra klienter med alt fra fordøjelsesproblemer, gigt, inflammationer, hjernetåge og meget andet. Hydrogenterapi er anbefalet, hvis man har brug for noget, der rykker hurtigt.

Molekylær hydrogen er en kraftig antioxidant, som vi også selv producerer i tarmen. Hydrogen er en både kraftig og lille antioxidant, der kan trænge helt ind i cellernes kerne. Her kan den med stor effekt bekæmpe oxidativ stress. Oxidativ stress i cellerne er kilden til en lang række fysiske og psykiske udfordringer, sygdomme og gener. Derfor kan hydrogenterapi afhjælpe og lindre langt de fleste udfordringer.

Hydrogenterapi er en holistisk behandlingsform, der sætter ind der, hvor kroppen har mest brug for det. Da molekylær hydrogen er naturligt forekommende i kroppen (produceret i tarmene) er der ingen bivirkninger. Desværre producerer langt de færreste mennesker i dag tilstrækkeligt med molekylær hydrogen til at sikre en sund krop i et moderne samfund. Derfor kan man booste sin krop psykisk og fysisk ved at tilføre hydrogen.

Kombinér hydrogenterapi med andre behandlinger

Du kan vælge at kombinere hydrogenterapi med andre behandlinger og slå to fluer med et smæk eller vælge en session kun med hydrogenterapi. Alt, du skal gøre, er at tilkobles en hydrogeninhaleringsmaskine, så du kan derfor læse, høre podcast eller tage en lur under behandlingen.

Mange klienter med kroniske lidelser kan med hydrogenterapi øge intervallet mellem zoneterapibehandler. Man kan derfor både opleve positive resultater hurtigere samt spare lidt på skære ned på antallet af behandlinger – derfor anbefaler jeg altid hydrogenterapi til mine patienter med kroniske lidelser.

Du kan købe et klippekort med 10 klip og få 12 behandlinger, som du kan bruge, som du har lyst. Du bliver holdt i hånden under hele forløbet, hvor vi i fællesskab sammensætter et forløb, der passer til dig.