Zoneterapi

Der fremmer den afslappede stemning

ZONETERAPI

Zoneterapien kan betegnes som en uforklarlig erfaringsdannelse, der for tusinder af år siden blev grundlagt i de antikke kulturer.

Man gav trøst ved at massere den syges fødder, og den syge viste tillid ved at tillade dette. At Zoneterapien har overlevet gennem de mange år, skyldes bla at den udover at give trøst, også har vist sig at give smertelindring og genskabe balancen i krop og sind.

I dag definere man Zoneterapi som en behandlingsform, hvor man via forskellige tryk på fødderne kan opnå en stabiliserende effekt på væv og organer overalt i kroppen.

Efterhånden kender de fleste mennesker til zoneterapien, og flere og flere benytter sig af denne behandlingsform, når kroppen/sindet kommer ud af balance. Ubalancer kan vise sig som alt fra hovedpiner til forstoppelse 😉

Zoneterapien kan også bruges som forebyggende eller vedligeholdende behandling af sundhed og livskvalitet. Dette bla fordi zoneterapien er rigtig god til at opretholde et velfungerende immunforsvar, eller som en afstressende pause i en hektisk og krævende hverdag.

Hver behandling tilrettelægger jeg ud fra din historie og det jeg mærker under dine fødder. Selv om to personer kommer med de samme symptomer, så kan de have rod i vidt forskellige årsager. Derfor vil min tilgang også være forskellig.

Som en klog mand engang sagde, så skal vi huske:

Hver eneste person har fået fødder, for at vedkommende kan gå sine egne veje i livet.