Kost & Vitaminer

Der fremmer den afslappede stemning

KOST & VITAMINER

Den moderne livsstil udsætter os for mange påvirkninger, der har indflydelse på vores krops sundhed og vores generelle velvære. Det handler både om den mad, du spiser og de næringsstoffer, du optager fra maden og om de mange miljømæssige påvirkninger i hjemmet og på arbejdspladsen. Disse påvirkninger kaldes under ét for epigenetik.

Med Cell Wellbeings digitale hårscanningssystem kan du nu får viden om dine personlige epigenetiske indikatorer – på bare 15 min og ved hjælp af 4 hårstrå.
Hår er en fantastisk, næsten uforgængelig biomarkør – et slags fingeraftryk, der bærer en masse personlige oplysninger om din krops tilstand.
Din personlige sundhedsplan indeholder epigenetiske indikatorer indenfor følgende områder:

Vitaminer
Mineraler
Elektronisk påvirkning
Antioxidanter
Miljøpåvirkninger
Modstandskraft – indikatorer
Essentielle fedtsyrer
Aminosyrer
Kost/fødevarer

Planen indeholder oplysninger om, hvilke indikatorer der har meget høj relevans og du opfordres til at prioritere højt at gøre noget ved, hvilke der har høj relevans og du anbefales at gøre noget ved, hvilke der har moderat relevans og du kan overveje at gøre noget ved samt hvilke der har normal relevans.
Der er også beskrevet, hvilke fødevarer du med fordel kan undvære i 90 dage for at optimere din sundhed samt hvilke du med fordel kan supplere din kost med for at minimere evt. mangler.
Planen er bygget op, så du gradvist ændrer dine tiltag dvs der er beskrevet, hvad du gør dag 1, dag 30 og dag 60.

Testen kan selvfølgelig tages uafhængigt af et behandlingsforløb.

Jeg tror på, at hvis vores krop er nogenlunde i balance næringsmæssigt, så vil det også have effekt på dine evt. behandlinger. Din krop vil blive mere modtagelig og du vil måske have brug for færre behandlinger.

Læs mere om CellWell Being her, samt om vitamintests her