Homøopati

Der fremmer den afslappede stemning

Homøopati

Homøopati er en alternativ behandlingsform, hvor små doser af udvalgte ekstrakter kan bidrage til balance i både krop og sind. Homøopatiske lægemidler er udvundet af råstoffer fra naturen, hvorefter stoffet bliver fortyndet ad flere omgange. Derefter kan det som dråber dryppes i vand og indtages. Homøopati er sammensat af de græske ord ”Homois” der betyder Lignende og ”Pathos” der betyder Lidelse. Homøopatien har som nævnt eksisteret i mere end 200 år og har altid været en mulighed for mennesker der ønsker en dyb og årsagsbehandling af kroppens ubalancer.

Homøopatien, der er veldokumenteret og udbredt både inden- og udenfor Europa er således et seriøst alternativ. Jeg har valgt at anvende homøopatiske lægemidler fra det danske firma Holistica-medica. Samtlige præparater er udviklet af Heilpraktiker Arvin Larsen. Der er flere årsager til at jeg har valgt at arbejde med netop Holistica-medicas produkter.
En af årsagerne er at samtlige præparater griber ind på følgende tre planer i mennesket:

De hovedorganer, der fysiologisk er afgørende for sygdommen/tilstanden.

De hormonelle/psykologiske årsager der ifølge den nyeste hjerneforskning bærer ansvaret for mange af menneskets sygdomme.

Sygdommens symptomer.

Denne trefoldighed i lægemidlerne sikrer en væsentlig bedre og mere målrettet terapeutisk virkning. Derudover vil jeg nævne at Holistica-medica har i januar 1996 som det første homøopatiske laboratorium i Danmark fået Sundhedsstyrelsens godkendelse til produktion af homøopatiske lægemidler og kan dermed tilbyde dig en vare der er i overensstemmelse med diverse regulativer. Personligt har jeg haft stor gavn af at benytte mig af disse præparater, og det har gennem årene været mig en stor fornøjelse at være vidne til den meget positive indvirkning de har haft på de af mine klienter der ligeledes har valgt at benytte sig af dem.

Kan med fordel anvendes sammen med mine andre behandlingstilbud.